Camgirl worden op Cherry.tv

Camgirl worden op Cherry.tv

Hoe kan ik aan de slag?

Camgirl worden op Cherry.tv
26 maart 2024

Als het altijd al je droom is geweest om ooit eens cam model te worden, dan ben je bij Cherry.tv op het juiste adres. Het allerbelangrijkste waar je rekening mee moet houden, is dat je op de eerste plaats 18 jaar of ouder bent en je moet een cam show kunnen neerzetten voor de camera. Het kan best dat je nog met twijfels of vragen zit. Breng daarom altijd eerst een bezoek aan de site, bekijk de shows van de modellen en ga na of dit werk echt iets is voor jou. 

Aanmelden als model 

Om als model te kunnen werken bij Cherry.tv heb je een Cherry.tv account nodig. Het aanmeldproces is gelukkig erg simpel en duurt slechts enkele minuten. Tijdens het aanmelden als model zul je je e-mailadres moeten verifiëren. Zodra je e-mailadres is geverifieerd, kun je de optie ‘model worden’ selecteren. Je zult hierbij ook het type account moeten selecteren. Je kunt daarbij kiezen voor een modellen account of een studio account. Hierna kun je de stappen volgen om het registratieproces te voltooien. Je zult daarbij wat persoonlijke informatie moeten delen met de site en je kunt verder inhoud geven aan je profiel. Je dient daarbij ook de vereiste documentatie en foto's te verstrekken bij het indienen van je aanvraag. Je aanvraag om model te worden op de site wordt binnen 48 uur door het Cherry.tv team beoordeeld. Zodra de aanvraag goedgekeurd is kun je beginnen met het geven van onvergetelijke cam shows op deze site. 

Nodige documenten voor leeftijdsverificatie

Voor de verificatie van je leeftijd zul je enkele identificatiedocumenten met een foto van jezelf en een vervaldatum moeten overleggen. Doe je dat niet, dan kun je geen model account aanmaken. De site accepteert onder andere paspoorten, rijbewijzen en andere nationale identiteitskaarten. De documenten die je verstrekt moeten wel duidelijk zijn voor het team van Cherry.tv. Je gezicht, leeftijd en geldigheid van het document moeten duidelijk zichtbaar zijn. De documenten moeten verder voor de komende zes maanden geldig zijn. 

Mocht je de melding krijgen dat je leeftijdsverificatie geweigerd is, dan kunnen daar heel wat redenen ten grondslag aan liggen. Het kan dat je foto wazig is, je een vervallen document hebt geüpload of dat de namen en andere belangrijke informatie niet overeenkomstig de opgegeven informatie is. Als je leeftijdsverificatie is geweigerd, ontvang je een e-mail met de reden daarvan. Je kunt je  aanvraag daarna opnieuw indienen en daarmede het onderliggende probleem oplossen.

Binnen 48 uur na het indienen van je aanvraag moet je een melding krijgen of je aanvraag om model te worden op de site goedgekeurd is. Als je na 48 uur nog geen bevestiging hebt ontvangen, dan kun je een e-mail sturen naar de klantenservice van de site via [email protected]. Deze zal dan voor je nagaan waarom het verificatieproces niet succesvol is. 

Wat kost een Cherry.tv modellenaccount? 

Op Cherry.tv kun je je geheel gratis als model aanmelden. Er zijn geen verborgen kosten die je plots gepresenteerd kan krijgen na je aangemeld te hebben als model op deze site. Zodra je er klaar voor bent en je je met succes hebt aangemeld op de site kun je meteen een aanvang maken met je cam shows. De kosten waar je mee te maken kan krijgen hebben betrekking op je eigen investering. Je zult bijvoorbeeld moeten investeren in een camera van hoge kwaliteit. Hiermee ben je gegarandeerd van een ultieme-livestream ervaring. Soms is het ook nodig om te investeren in een microfoon en belichting. 

Ervaren modellen 

Een van de vragen waar de meeste potentiële modellen mee zitten is of ze ervaring nodig hebben. Op Cherry.tv heb je gelukkig geen ervaring nodig om je op te geven als model. Zolang je een camera, een internetverbinding en een beetje zelfvertrouwen hebt, is het genoeg om te beginnen met livestreamen en direct geld te verdienen op deze site. In het begin kan het voorkomen dat je niet precies weet hoe te handelen in bepaalde situaties. Geen nood, je kunt altijd wat ervaring opdoen door shows van andere collega modellen te bekijken. 

Zelfs als je een bestaand cam-profiel op een andere site hebt, kun je nog steeds een cam-model zijn op Cherry.tv. Er worden geen beperkingen opgelegd aan modellen, die ook op andere cam platformen actief zijn. De beheerders van de site zijn ervan overtuigd dat nadat je je realiseert wat Cherry.tv allemaal te bieden heeft, deze site je favoriete streaming platform zal worden.

Geld verdienen

Op Cherry.tv is vooral jouw inzet als model bepalend voor je verdiensten, niet alleen hoe vaak je online bent, maar ook je opgebouwde fanbase.

De inkomsten van Cherry.tv-modellen zijn direct gekoppeld aan hun streamer-niveau. Hoe hoger het niveau, hoe meer ze verdienen. Modellen kunnen hun inkomen ook verhogen door hun eigen fans naar Cherry.tv te verwijzen, waarbij ze tot wel 85% van hun totale inkomsten kunnen verdienen.

Cherry Bucks zijn de valuta van de streamer op Cherry.tv, en ze worden omgezet in echt geld dat elke twee weken kan worden uitbetaald. Daarnaast kunnen modellen fooien ontvangen van tevreden kijkers, en het instellen van een tipmenu kan helpen om de verdiensten te verhogen.

Het is belangrijk om tijdens je camshows aandacht te besteden aan gebruikers met een hoog niveau, omdat zij geneigd zijn meer geld uit te geven. Daarnaast kun je sociale media gebruiken om je fanbase te vergroten en deel te nemen aan evenementen en wedstrijden op de site.

Het krijgen van volgers 

De beste manier om volgers te krijgen en verkeer naar je pagina te leiden, is door actief te zijn op een aantal sociale media-accounts. Denk hierbij aan Instagram, Twitter en andere sociale media sites. Je kunt via je sociale media accounts je privé- of groep shows promoten en geïnteresseerden uitnodigen om je livestreams te bekijken en eraan deel te nemen. Hoe actiever je bent, hoe makkelijker het voor je zal zijn om een ​​grotere aanhang te genereren.

Live shows samen met andere modellen uitvoeren 

Een ieder die een show wil geven via deze site moet allereerst in het bezit zijn van een Cherry.tv account. Daarnaast moet je voldoen aan de leeftijdsvereiste van 18 jaar of ouder. Het is niet raadzaam om personen, die niet geregistreerd staan bij Cherry.tv als model, uit te nodigen om deel te nemen aan je live cam show. Doe je dat toch, dan zul je moeten instaan voor de consequenties. Een van de consequenties is bijvoorbeeld dat de mogelijkheid om tokens te ontvangen wordt opgeschort. 

Gebruik maken van een kamer moderator 

Je kunt een gebruiker tot moderator van je kamer maken. Hiervoor dien je dan te klikken op de gebruikersnaam van de persoon en dan vervolgens op de optie ‘promotie naar moderator’. Alleen VIP-gebruikers kunnen moderator worden van je kamer. Je dient dus een gebruiker te kiezen, die een VIP-pictogram naast zijn of haar naam heeft staan.

Regels en richtlijnen

Op Cherry.tv krijgen modellen een vriendelijk en gastvrij online platform om hun individualiteit te uiten en in contact te komen met fans wereldwijd. Om de site veilig en plezierig te houden, zijn er regels opgesteld die modellen moeten volgen. Deze regels omvatten onder meer het ontvangen van betalingen in Cherry.tv-tokens, het vermijden van sluikreclame en het handhaven van privacy en veiligheid. Modellen moeten ook obscene handelingen vermijden en zich bewust zijn van de DMCA-beveiliging. Overtredingen van deze regels kunnen leiden tot opschorting van het account. Geoblokkering is ook beschikbaar om ongewenste kijkers te weren. Het naleven van deze richtlijnen is cruciaal om een positieve en veilige omgeving op Cherry.tv te behouden.

Meer weten over de regels? Lees hier meer.

Ja, ik wil graag webcam model worden!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden