Wat is Cherry.TV?

Lees en leer alles over deze camsite

Wat is Cherry.TV?
8 september 2022

Cherry.tv is een online platform dat speciaal is ontwikkeld voor alle mannelijke en vrouwelijke cam liefhebbers. Wie, wat of met wie je bent. Een ieder die het fijn vind om in zijn of haar vrije tijd naar spannende cam shows te kijken is bij Cherry.tv op het juiste adres. Op dit platform zie je vooral shows terug van individuen en koppels. Leden en modellen van deze site krijgen de mogelijkheid om via een veilige en betrouwbare online platform met elkaar te communiceren. Dit kan live via de chat room van de verschillende modellen, die shows aan het doen zijn. 

Naast het uitwisselen van berichten kun je ook speciale verzoekjes sturen naar je favoriete model, je kunt virtuele tips en cadeautjes sturen of deelnemen aan privé- en groep shows. Als je eenmaal op de site bent zul je versteld staan van de vele modellen die er actief zijn. De modellen komen uit verschillende delen van de wereld wat het cammen natuurlijk nog spannender maakt. Wil je meer te weten komen over deze site of wil je ook een sexy cammodel tegenkomen op deze site? Maak dan vandaag nog een account aan of ga aan de slag op deze site. 

Lidworden van Cherry.TV

Heb je een bezoekje gebracht aan de startpagina van deze site en ben je leuke modellen tegengekomen? Wil je ook genieten van hun spannende cam shows? Dan heb je de mogelijkheid om je aan te melden op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam en e-mailadres kunt invullen. Na alles ingevuld te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben en bevestigd te hebben dat je 18 jaar of ouder bent kun je klikken op het tabje ‘registreer nu’. Hierna wordt direct een e-mail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd ter verificatie van de aanmelding en je ontvangt ook een wachtwoord. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen op zoek naar spannende modellen, die je kunnen trakteren op de heetste cam shows, die je maar kunt bedenken.

Hoe duur is Cherry.TV?

In principe kost het Cherry.tv lidmaatschap je helemaal niets. Je kunt je geheel gratis aanmelden, je aanmelding bevestigen, hete modellen opzoeken en genieten van hun spannende shows. Je betaald alleen een bedrag wanneer je modellen wilt belonen met tokens.

Cherry.tv kun je niet alleen gratis benaderen via een desktop, maar ook via elke mobiele apparaat. Verder worden alle cam sessies live uitgezonden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je plots op een profiel terecht komt van een model waar de live show bestaat uit een vooraf opgenomen video opname. 

Cherry tokens

Wil je dames belonen met een leuke fooi tijdens een gratis show, speciale shows bijwonen of sexy vids aanschaffen, dan heeft CherryTV z'n eigen betalingssysteem. Het gaat namelijk allemaal in tokens. Ook kun je met deze tokens virtuele geschenken kopen en vragen om een privé show of deel nemen aan een spy show. Deze tokens kun je aanschaffen met bijvoorbeeld:

  • iDeal
  • Paypal
  • Visa
  • Mastercard

Er zijn ook verschillende pakketten. Meer tokens in één keer aanschaffen houdt in dat je gratis extra tokens krijgt:

  • 100 tokens voor $9.99
  • 210 tokens voor $19.99
  • 320 tokens voor $29.99
  • 550 tokens voor $49.99
  • 900 tokens voor $79.99
  • 1,150 tokens voor $99.99
Meer weten over tokens? Lees: Cherry TV tokens, alles wat je moet weten

Shows op CherryTV

Club Cherry 

Op Cherry.tv hebben leden de mogelijkheid om tegen betaling lid te worden van Club Cherry. Het gaat hier om een exclusieve club waar je de mogelijkheid hebt om VIP- en/of geanimeerde geschenken te sturen. Dit soort geschenken zijn slechts een van de vele voordelen die het lidmaatschap van de club met zich meebrengt. Daarnaast hebben de leden uiteraard ook gewoon de onderstaande mogelijkheden tot hun beschikking.

Cherry TV Shows 

Gratis shows

De meest populaire shows kun je op CherryTV gratis bekijken. Tijdens deze shows kun je als bezoeker fooien en virtuele geschenken geven aan de modellen om je waardering te laten blijken. Dit is echter niet verplicht. Wil je echter een leuke band op bouwen met je favoriete modellen, dan worden tokens zeer gewaardeerd.

Privé shows

Je kunt naast de gratis shows ook voor een privéshow kiezen. Hier heb je één op één quality time met je favoriete camgirl or camboy. Alle aandacht gaat naar jou.

Groep shows

Je kunt ook kiezen om met een groepje een privéshow te doen met een model. De groep mag maximaal uit zes personen bestaan en is financieel aantrekkelijker dan een privéshow. 

Spionage shows

Bij sommige privé shows is het ook mogelijk om te spioneren. In dit geval kun je zelf niet met het model praten, maar kun je dus een privé show van een andere gebruiker bijwonen.

Meer weten over shows? Lees: CherryTV Club en show

Welke modellen kun je aantreffen op Cherry.tv? 

Cherry.tv is een online platform dat bestaat uit webcam modellen, die afkomstig zijn uit alle delen van de wereld. Je treft niet alleen camgirls aan, maar ook camboys, transgenders, modellen die specifieke fetisjen uitvoeren, koppels en nog veel meer. Je krijgt precies waar je naar op zoek bent met behulp van de functie Tags of door de opties in het hoofdmenu te bekijken: vrouw, man, koppel, trans, spion en uitgelicht.

Ben je al lid van de site en heb je een favoriete webcam dame? Wil je weten wanneer ze weer online is? Dan kun je het best haar profiel raadplegen. De meeste modellen geven op hun profiel aan op welke dagen ze live zijn en van hoe laat tot hoe laat. Modellen bepalen zelf hun werktijden en zullen dus van model tot model verschillen. Om ervoor te zorgen dat je nooit een show mist, kun je het best je je favoriete modellen volgen en gebruik maken van de optie om een melding te ontvangen wanneer het model weer live is. 

Op Cherry.tv wordt onder andere aandacht besteed aan het aspect van inclusiviteit en vrijheid van meningsuiting. Heel belangrijk daarbij is dat alle gebruikers een plezierige tijd kunnen hebben op deze site. Het doet er daarbij niet toe wie je bent of waar je bent. Om ervoor te zorgen dat de doelen van de site worden bereikt en ongemakken voor gebruikers worden voorkomen, zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee modellen ongewenste gasten kunnen dempen, blokkeren of verbannen. 

Zijn er regels om rekening mee te houden?

Bij het betreden van een chatroom is het van belang, dat je als gebruiker de regels volgt die zijn opgesteld door een model. Voorkom zoveel als mogelijk, dat je door een model wordt gedempt, geblokkeerd of eruit gegooid. 

Als gebruiker kun je alleen communiceren met je favoriete model via Cherry.tv. Je kunt het model niet vragen om te communiceren via andere communicatie platformen zoals Skype, WhatsApp, Messenger, Instagram, Snapchat, etc. Daarnaast kun je modellen ook niet vragen naar hun persoonlijke informatie zoals hun echte naam, telefoonnummer, e-mailadres en sociale media-accounts (indien niet weergegeven). Deze informatie kun je ook niet vragen van andere gebruikers die zich in de chatroom van het model bevinden. 

Meer weten over de regels? Kijk hier: VIP- lidmaatschap, moderators en de regels van de site

Verder is het gebruikers niet toegestaan om modellen te vragen iets illegaals te doen, of zelf racistische, xenofobe, vernederende, opruiende, homofobe, transfobe of seksistische opmerkingen te maken over het model in de chatroom. Je kunt in diezelfde room ook geen links of afbeeldingen plaatsen van porno sites of andere cam sites. 

Van gebruikers wordt verwacht dat ze zich correct gedragen in de chat room. Om aandacht te krijgen van het model is het niet de bedoeling, dat je de chatroom van het model vol spamt met herhaal berichten of afbeeldingen. Je kunt ook niet in discussie gaan met andere bezoekers. 

Het is belangrijk dat je als gebruiker respectvol bent naar het model en de andere bezoekers van de chatroom waarin je je bevindt. De modellen hebben op elk moment volledige controle over wie ze in hun kamer willen, dus zorg ervoor dat je de chatroom regels volgt zoals gedefinieerd door webcammers, evenals de Cherry.tv-platform regels.

Nu gratis seks cams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden