Cherry TV tokens, alles wat je moet weten

Cherry TV tokens, alles wat je moet weten

En meer!

Cherry TV tokens, alles wat je moet weten
14 juli 2022

Op Cherry.tv kunnen personen niet alleen gratis lid worden, maar ook geheel gratis profielen van modellen doorzoeken en cam shows bezoeken. Er zijn absoluut geen verborgen kosten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er plots kosten in rekening gebracht zullen worden. Kun je dan uberhaupt geen geld uitgeven op Cherrytv? Zeker wel. Je kunt bijvoorbeeld fooi geven tijdens de gratis shows of virtuele cadeaus naar je favoriete modellen sturen. Jij bepaald echter zelf of er kosten in rekening gebracht worden en uiteraard de hoogte van het bedrag. Je betaald verder niet met echt geld, maar met tokens. Tokens kun je zien als een betaalmiddel van Cherry.tv. De tokens worden verkocht in tokenbundels en hoe meer tokens je koopt hoe voordeliger. 

Meer weten over Cherry.TV? Lees dan hier verder: Wat is Cherry.TV?

Meer over tokens 

Het kan best dat je je afvraagt wat nu precies wordt bedoeld met tokens. Tokens zijn online valuta die je alleen kunt gebruiken om betalingen te verrichten op Cherry.tv. Als je een favoriete model hebt dan kun je haar bijvoorbeeld tokens als tip schenken, je kunt haar een virtuele geschenk sturen of je kunt haar speciale verzoekjes sturen. Je kunt haar bijvoorbeeld ook vragen om je te verwennen met een privé show of een spannende spionage show. Door je account aan te vullen met tokens kun je betalen voor deze shows. 

De tokens kun je aanschaffen door eerst in te loggen op je account en dan vervolgens te gaan naar je je tokensaldo. Bij je tokensaldo zul je een + pictogram zien in de rechterbovenhoek van het scherm waarop je kunt klikken. Je kunt daar het tokenpakket kiezen die het best bij je past en betalen met, iDeal, Paypal, een creditcard of cryptocurrency. Als je betaald met iDeal of Paypal, kies dan Epoch. Wil je een creditcard gebruiken dan kan dat zowel door SegPay of Epoch als betaalmethode te selecteren. Na een van deze betaalmethoden geselecteerd te hebben kun je de verdere instructies volgen en je betaling afronden.  

  • 100 tokens voor $9.99
  • 210 tokens voor $19.99
  • 320 tokens voor $29.99
  • 550 tokens voor $49.99
  • 900 tokens voor $79.99
  • 1,150 tokens voor $99.99

Wil je een betaling verrichten met cryptocurrency, dan dien je op de betaalpagina van de site "Cryptocurrency" te selecteren. Na de nadere instructies gevolgd te hebben kun je de betaling afronden en zullen de tokens op je account bijgeschreven worden. Je dient er wel rekening mee te houden dat de transactietijden variëren en afhankelijk zijn van de valuta die je kiest.

Heb je tokens gekocht, maar zie je je tokens niet terug in je tokenoverzicht, dan kun je nagaan of je betaling succesvol is geweest. Als je betaling succesvol is geweest kun je het best een e-mail sturen naar [email protected]. De klantenservice van de site zal met voortvarendheid nagaan waarom je tokens niet zijn bijgeschreven. In de meeste gevallen krijg je op dezelfde dag nog antwoord op je vraag. 

Kaart geweigerd 

Vanwege de een of andere reden kan het een keer voorkomen dat je kaart wordt geweigerd bij het afrekenen van je tokens. De redenen zijn niet altijd direct bekend. Het eerste wat je kunt doen is nagaan of je kaart niet al vervallen is en of je de juiste creditcard gegevens hebt ingevoerd bij het afrekenen. Je dient verder ook na te gaan of je voldoende fondsen hebt op je rekening. Er zijn ook banken die om veiligheidsredenen ertoe kunnen overgaan tot het blokkeren van je online transacties. Blokkeert je bankinstelling een transactie, dan zou je eerst contact kunnen opnemen met je bank. Mocht je nog steeds een probleem hebben met het afrekenen van tokens, dan kun je gerust een e-mail sturen naar [email protected]. De klantenservice medewerkers van de site zullen er alles aan doen om je zo snel als mogelijk bij te staan met dit probleem. 

Dagelijkse bestedingslimiet 

Als Cherry.tv gebruiker zul je merken dat er op de site een dagelijkse bestedingslimiet van toepassing is. Dit om te voorkomen dat gebruikers te veel geld uitgeven op een dag. Wil je echter je dagelijkse bestedingslimiet verhogen, dan kun je daarvoor een verzoek indienen. Je kunt hiervoor dan naar de oplaad pagina van de site en aldaar klikken op het tabje dagelijkse limiet verhogen. Je krijgt dan vervolgens via e-mail nadere instructies en je dagelijkse bestedingslimiet wordt verhoogd.  

Meer over het geven van tips 

Tips oftewel fooitjes geef je aan modellen als blijk van waardering voor het harde werk dat ze verzetten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om zowel tijdens publieke shows alsook privé- en groep shows tips te schenken. Je kunt modellen ook een fooi geven in de vorm van een virtuele geschenk. Deze optie zie je terug aan de onderzijde van het streaming venster. Er zijn cadeaus beschikbaar voor elke situatie, zoals Aubergine, Lingerie, Harten en meer. Je kunt dus aan de hand van je gemoedstoestand een keuze maken. 

Niveau Systeem en privileges 

Als je eenmaal lid bent van Cherry.tv, dan zul je merken dat er voor zowel gebruikers als modellen een niveau systeem van toepassing is. Het pictogram naast je gebruikersnaam geeft namelijk je niveau weer. Hoe hoger je niveau, hoe meer privileges je hebt. Tijdens cam shows zul je meer aandacht van modellen krijgen, krijg je de mogelijkheid om extra's van toenemende waarde te ontgrendelen, en kun je rekenen op erkenning tijdens evenementen en wedstrijden, en meer. Om te kunnen klimmen in niveau hoef je als gebruiker alleen naar streams te kijken en je favoriete modellen wat tips te schenken.

Nu gratis seks cams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden