Regels voor Cherry.tv Modellen

Regels voor Cherry.tv Modellen

Regels voor Cherry.tv Modellen
26 maart 2024

Op Cherry.tv worden modellen een vriendelijk en gastvrij online platform geboden waar ze hun individualiteit volledig kunnen omarmen en in contact kunnen komen met nieuwe en bestaande fans over de hele wereld. Ze kunnen hun eigen schema samenstellen en een stabiel inkomen verdienen op deze site. Om ervoor te zorgen dat Cherry.tv een plezierige en veilige omgeving blijft, zijn er net als bij andere cam-sites specifieke regels opgesteld waar elk model zich aan moet houden. In deze blog wordt meer informatie gegeven over de regels die van toepassing zijn op Cherry.tv-modellen.

Model worden? Lees hier meer: Camgirl worden op Cherry.tv

Cherry.tv Regels

Betaling en andere sites

Als model op Cherry.tv ontvang je tokens van gebruikers als blijk van waardering voor je werk. Deze tokens ontvang je van fans en andere bezoekers van je chatkamer. Het is strikt verboden om andere vormen van betalingen van gebruikers te vragen dan Cherry.tv-tokens, zowel op de site zelf als daarbuiten. Het is ook niet toegestaan om je profiel op andere cam-sites of -platformen te delen tijdens je werkzaamheden op Cherry.tv, noch is het raadzaam om andere platforms te promoten tijdens je live cam shows.

Geen datingsite

Verder is het ten strengste verboden om buiten het platform interacties aan te gaan. Het organiseren van persoonlijke ontmoetingen met als doel illegale activiteiten is verboden en zal leiden tot een permanent verbod. Het uitzenden van vooraf opgenomen video's of stilstaande beelden als live cam shows is eveneens niet toegestaan en kan resulteren in opschorting van je account en verdere uitbetalingen.

Let goed op jezelf

Elk model streeft naar maximale inkomsten tijdens een cam show, maar het is belangrijk om gezondheid en welzijn voorop te stellen. Neem indien nodig pauzes om vermoeidheid te voorkomen en vermijd situaties waarin je per ongeluk in slaap zou kunnen vallen voor de camera. Het is ook niet toegestaan om een secundair account aan te maken bij je primaire account als partner, omdat dit kan leiden tot een verbod op cam-activiteiten via Cherry.tv en een afname van je fanbase.

Geen Sluikreclame

Tijdens je cam shows is het niet toegestaan om sluikreclame te maken. Draag geen kleding of accessoires met merklogo's en zorg ervoor dat er geen posters, afbeeldingen of objecten met herkenbare personages of logo's zichtbaar zijn in je livestreams. Gebruik ook geen muziek waarvoor je royalty's moet betalen.

Privacy en Veiligheid

Het is van groot belang dat je als model anoniem opereert op Cherry.tv. Deel geen persoonlijke contactgegevens of locatie tijdens je livestreams en vermijd het gebruik van bedwelmende middelen. Illegale middelen zoals marihuana of cocaïne zijn ten strengste verboden. Daarnaast mag je je niet voordoen als een meerderjarige en mag je geen minderjarige of ongeregistreerde personen laten verschijnen op je cam.

Verboden Handelingen

Het is absoluut verboden om deel te nemen aan obscene handelingen op de site, zoals bestialiteit, necrofilie, kindermishandeling, kinderpornografie, verkrachting, plassen, ontlasting of andere onzedelijke seksuele handelingen.

DMCA-beveiliging

Alle livestreams en inhoud die je op Cherry.tv maakt, zijn beschermd door DMCA. Dit houdt in dat de site een juridisch team beschikbaar heeft om je te helpen bij het indienen van DMCA-verzoeken in het geval van auteursrechtinbreuk.

Accountverbanning

Het overtreden van de regels kan leiden tot tijdelijke of permanente opschorting van je Cherry.tv-account, afhankelijk van de ernst van de overtreding. Als je account is verbannen, kun je voor meer informatie contact opnemen met de supportafdeling via [email protected].

Geoblokkering

Cherry.tv biedt de mogelijkheid van geoblokkering, waarmee je kunt voorkomen dat personen vanuit specifieke locaties je inhoud kunnen bekijken. Deze functie is beschikbaar in je modeldashboard, waar je gebruikers uit bepaalde landen of staten kunt blokkeren.

Het naleven van deze richtlijnen is essentieel om een positieve en veilige omgeving te behouden voor zowel modellen als gebruikers op Cherry.tv.

Ja, ik wil graag webcam model worden!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden