Alles wat je moet weten over Cherry.tv studio accounts

Alles wat je moet weten over Cherry.tv studio accounts

Aan de slag op Cherry

Alles wat je moet weten over Cherry.tv studio accounts
6 oktober 2022

Naast het aanmaken van een gebruikersaccount en een model account, bestaat de mogelijkheid ook om een studio account aan te maken op Cherry.tv. Je hebt dan de mogelijkheid om een aantal modellen toe te voegen via je account om cam shows te geven en daarmee geld te verdienen. Je dient er wel rekening mee te houden, dat de leeftijden van alle modellen die je toevoegt eerst geverifieerd moeten worden. 

Het aanmaken van een Cherry.tv studioaccount 

Het aanmaken van een Cherry.tv studioaccount is absoluut geen ingewikkeld proces. Je kunt je account aanmaken door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar de optie ‘studio account aanmaken’ selecteren. Je kunt je studioaccount ook aanmaken door te klikken op deze link https://cherry.tv. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je een werkende e-mailadres kunt invullen, gebruikersnaam en wachtwoord. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er nog een pop-up melding waar je op ‘ok ‘ kunt klikken ter bevestiging van je aanmelding. Hierna wordt er direct een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres met een link om je account te verifiëren en bevestigen. 

Als je eenmaal in het bezit bent van een Cherry.tv account kun je vervolgens klikken op het tabje ‘become a model’ oftewel ‘model worden’. Na hierop geklikt te hebben kun je naar beneden scrollen en klikken op het tabje ‘registreer als studio’. Je zult vervolgens de mogelijkheid krijgen om je gegevens in te vullen. Hierna kun je klikken op het tabje ‘volgende stap: documenten’. Op de pagina die tevoorschijn komt kun je de relevante documenten uploaden, die nodig zijn voor het succesvol aanmaken van je studio account. Na alle stappen goed gevolgd te hebben kun je klikken op het tabje ‘volgende stap: verzenden’. Het team van Cherry.tv zal vervolgens de opgestuurde informatie beoordelen. Als alles goed bevonden is wordt je account binnen 48 uur geactiveerd.  

Modellen toevoegen aan je studio- account 

Na met succes je account aangemaakt te hebben kun je ertoe overgaan om modellen toe te voegen aan je account. Hiervoor dien je te gaan naar ‘mijn dashboard’. Je kunt deze webpagina benaderen door te klikken op je account avatar. Om een model toe te voegen dien je allereerst het tabblad ‘modellen’ te selecteren. Na dit geselecteerd te hebben kun je klikken op tabje ‘model toevoegen’. Bij het toevoegen van een model zul je een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten invoeren van het model. Hierna selecteer je of je een individueel model, koppel of groep wenst toe te voegen, je voert de contactgegevens van het model in en je gaat naar de volgende stap om de nodige documenten te uploaden. 

Na alle documenten geüpload te hebben, krijg je de mogelijkheid om je profielgegevens in te voeren. Na alle profielgegevens ingevuld te hebben kun je klikken op de volgende stap, die betrekking heeft op de overeenkomst met het model en vervolgens op het tabje ‘verzenden’. Ook bij het aanmelden zal het Cherry.tv team de aangeleverde documenten eerst doornemen. Binnen 48 uur moet het account geactiveerd zijn als er geen bijzonderheden zijn. In het tabblad ‘modellen’ kun je nagaan of de aanmelding is goedgekeurd. Zodra een nieuw model is geregistreerd onder je Studio-account, worden ze toegevoegd aan een lijst op het tabblad Modellen. Hier kun je ook elk model uit je studio deactiveren. Je kunt namelijk zoveel modellen toevoegen als je maar wilt. Belangrijk is dat ze allemaal 18 jaar of ouder moeten zijn. 

Bestaande Cherry.tv modellen toevoegen aan je studio account 

Het is goed om te weten, dat je geen bestaande Cherry.tv modellen kunt toevoegen onder je studio-account. Alle studio modellen moeten worden geregistreerd vanuit het studio dashboard. Het is grotere studio’s echter wel toegestaan om substudio’s toe te voegen aan hun accounts. Als dit iets is dat je zou willen doen, stuur dan een e-mail naar [email protected]. De substudio beheerfunctie in je dashboard kan dan ontgrendeld worden.

Statistieken studio account 

Bij het beheren van een studio account is het van belang voor beheerders om toegang te hebben tot diverse statistieken. Hiermee kunnen zij onder andere nagaan of er winsten worden geboekt en hoeveel per model wordt binnengehaald aan inkomsten. Via ‘mijn dashboard’ krijg je de overzichten te zien van de inkomsten, uitbetalingen en verwijzingen. Hiermee kun je je strategie verder bepalen of aanpassen en daarmede meer inkomsten te genereren. 

Operator account rollen 

Als je in het bezit bent van een studio account, dan is het ook van belang om te weten welke operator account rollen beschikbaar zijn en wat ze precies inhouden. Hieronder een overzicht van de verschillende operator account rollen: 

  • Beheerder: De beheerder heeft namelijk volledige toegang tot het studio dashboard, inclusief alle functionaliteiten die beschikbaar zijn voor de studio-eigenaar.
  • Engineer: De engineer heeft alleen toegang tot het API-tabblad, met links naar de API-documentatie van de site en de API-sleutel van de studio.
  • Financiën: De persoon die gaat over de financiën heeft toegang tot het tabblad Inkomsten, uitbetalingen en uitzendingen. Deze kan namelijk alle inkomsten van de studio bekijken, uitbetalingsmethoden toevoegen of verwijderen, uitbetalingen starten, model uitbetaling rapporten bekijken en uitzend statistieken bekijken.
  • Model Manager: Deze manager heeft toegang tot de tabbladen Inkomsten, modellen, liveshows en uitzendingen. Hij kan studio- en individuele model inkomsten bekijken, live shows volgen en show statistieken in realtime bekijken. Hij kan ook gegevens over eerdere uitzendingen bekijken, nieuwe modellen toevoegen of bestaande modellen deactiveren, uitbetaling ratio's van modellen wijzigen, enz.

Operator Machtigingen kunnen echter op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken door de studio-eigenaar en studiobeheerders. Studiobeheerders kunnen de rol van de studio-eigenaar niet wijzigen en kunnen hun eigen beheerdersrechten op elk moment door de eigenaar laten intrekken.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden