VIP- lidmaatschap, moderators en de regels van de site

VIP- lidmaatschap, moderators en de regels van de site

Alles wat je nodig hebt op CherryTV

VIP- lidmaatschap, moderators en de regels van de site
16 augustus 2022

Personen die pas gebruik maken van de diensten van Cherry.tv kunnen plots de melding krijgen dat ze niet de bevoegdheid hebben om berichten te kunnen verzenden in de chatroom. Belangrijk om te weten hierbij is dat je als gebruiker alleen berichten kunt verzenden in de chatroom als je in het bezit bent van het Cherry.tv lidmaatschap. Als je nog geen lid bent van de site en 18 jaar of ouder bent, dan kun je het best zo snel als mogelijk een account aanmaken om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Je kunt als Cherry.tv lid chatten met modellen en andere gebruikers. 

Meer weten over Cherry.TV? Lees dan hier verder: Wat is Cherry.TV?

In de chatroom van CherryTV kun je chatten met het model, maar ook met andere gebruikers. Neemt een lid contact met je op, waar jij zelf geen contact mee wil, dan kun je ervoor kiezen om de gebruiker in de chatroom te negeren. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de optie om een gebruiker te negeren, dan zul je de berichten van zo een gebruiker niet meer terugzien. De opties om een ​​gebruiker het zwijgen op te leggen of te bannen zijn alleen beschikbaar voor de modellen en moderators.

Wie of wat wordt gekwalificeerd als Cherry.tv moderator? 

Op Cherry.tv maken modellen heel vaak gebruik van moderators. Deze gebruikers, worden door de camgirls aangesteld om te zorgen voor kwaliteitsvolle shows. Zowel het model als de gebruikers moeten hier profijt van hebben. Moderators dienen er namelijk er voor te zorgen dat gebruikers voldoende aangemoedigd zijn tijdens cam shows om tips te schenken aan het model. Daarnaast moeten zij er ook voor zorgen dat er tijdens shows de juiste vorm van interactie is tussen gebruikers en het model. Hiervoor dienen moderators alle chatroomberichten nauwlettend in de gaten te houden. Mochten er gebruikers zijn, die de siteregels of de regels van de camgirl overtreden, dan kan een moderator hen uit de chatroom plaatsen of het zwijgen opleggen. Om als moderator te worden aangesteld, moet de gebruiker lid zijn van Club Cherry.

Privébericht versturen en pictogrammen naast gebruikersnaam 

Het is goed om te weten dat niet alle gebruikers privé berichten kunnen sturen naar modellen. Alleen gebruikers die lid zijn van Club Cherry hebben die mogelijkheid. Privéberichten zijn een van de vele voordelen van het Cherry.tv VIP lidmaatschap. 

Je zult als gebruiker van Cherry.tv merken dat er naast je gebruikersnaam een reeks van pictogrammen terug te zien zijn. Deze pictogrammen geven namelijk het bijdragersniveau voor de hele site en hun loyaliteitsniveau voor elke model weer. Als je VIP- lid bent van de site, dan zul je een een Crown-pictogram aan de rechterkant van je gebruikersnaam tevoorschijn zien komen.

VIP- en geanimeerde geschenken ontgrendelen

Sommige gebruikers hebben de mogelijkheid om VIP- en geanimeerde geschenken te ontgrendelen. Wil je ook die mogelijkheid hebben als Cherry.tv lid, dan dien je lid te worden van Club Cherry. De VIP en geanimeerde geschenken zijn slechts enkele van de vele voordelen, die deze exclusieve club te bieden heeft. 

De regels van de site 

Je zult merken dat je als gebruiker heel veel mag op Cherry.tv, maar er zijn ook enkele gedragsregels waar je je echt aan dient te houden. Met deze regels proberen de beheerders van de site een online platform aan gebruikers te bieden waarbij inclusiviteit, vrijheid van meningsuiting en het concept van plezier hebben hoog in het vaandel worden gedragen. De regels zijn er ook om de doelen van de site te realiseren en om te voorkomen dat gebruikers alsook modellen zich minder op hun gemak voelen op de site. Hiervoor zijn er ook speciale tools waar een beroep op gedaan kan worden. Modellen hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om bezoekers van hun chatroom, die zich niet houden aan de regels van de site, te dempen, blokkeren of te verbannen als ze het te bont  maken. 

Alleen via CherryTV

Een van de eerste regels is dat je modellen niet kunt vragen om via een andere communicatieplatform, dan dat van Cherry.tv, met hen in contact te treden. Zo kun je niet voorstellen, dat ja favoriete model in contact met je komt via Skype, Whatsapp, Messenger, Instagram, Snapchat of een andere online communicatieplatform. Je kunt modellen ook niet vragen naar persoonlijke informatie. Modellen hoeven je dus niet aan te geven wat hun echte naam is, wat hun telefoonnummer is, e-mail adres, sociale media accounts en veel meer. Ook voor gebruikers geldt, dat het niet toegestaan is om persoonlijke gegevens te plaatsen in de chatroom of op het profiel van modellen. 

Illegale handelingen

Wat je tijdens cam shows wel kunt doen in de chatroom is speciale verzoekjes deponeren bij je favoriete model. Hoe meer tips je haar schenkt hoe sneller ze geneigd zal zijn om in te gaan op je verzoekjes. Wat je ze absoluut niet kunt vragen is om illegale handelingen te plegen. Je kunt zelf ook geen link plaatsen, die gebruikers bij het klikken doorlinkt naar porno- gerelateerde shows en andere cam sites. Gebruik verder geen racistische, xenofobe, vernederende, opruiende, homofobe, transfobe of seksistische taal. Wat je ook zeker achterwege kunt laten is het spammen van een chatroom met herhaal berichten en of afbeeldingen. 

Respect

Sommige personen gebruiken profielinformatie van Cherry.tv op andere cam sites. Het nabootsen van gebruikers op andere cam sites is ten strengste verboden. Val modellen niet lastig, zij het met vulgaire of ongepaste taal, verzoeken om persoonlijke informatie, persoonlijke aanvallen of enige andere vorm van gewelddadige taal zijn uit den boze. Heel belangrijk is dat er wederzijds respect op de site te bespeuren is tussen zowel gebruikers als modellen van de site. 

Nu gratis seks cams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden