CherryTV Club en shows

Wat is er mogelijk?

CherryTV Club en shows
8 september 2022

Club Cherry is speciaal ontwikkeld voor alle loyale Club Cherry gebruikers. Heb je je aangemeld op de site en ben je op zoek naar een meer exclusieve en interactieve ervaring op Cherry.tv, dan ben je bij deze VIP-club op het juiste adres. Als Club Cherry gebruiker heb je voordelen zoals het kunnen versturen van privéberichten naar modellen, je kunt geanimeerde en seizoensgeschenken versturen en je kunt ook nog als moderator van een model aangewezen worden. In de streamkamer krijgen je berichten een speciale kleur, die alleen VIP- leden krijgen. Voor jou zijn er verder speciale kameringangseffecten en je kunt in aanmerking komen voor ervarings bonussen bij het versturen van cadeau’s naar je favoriete modellen en meer. 

Meer weten over Cherry.TV? Lees dan hier verder: Wat is Cherry.TV?

Club Cherry lidmaatschap  

Een ieder die lid is van Cherry.tv kan ervoor kiezen om lid te worden van Club Cherry. Als je nog geen lid bent, dan is het wel van belang, dat je je eerst aanmeldt op deze site om gebruik te maken van de mogelijkheden, die er voor VIP- leden zijn weggelegd. Om lid te worden van deze club dien je in te loggen op de site en dan vervolgens te klikken op het tabje ‘VIP’, die bovenaan de webpagina te zien is. Je kunt daarnaast ook gaan naar cherry.tv/vip om lid te kunnen worden van deze club. 

Kosten Club Cherry 

Een van de meest gestelde vragen is natuurlijk wat het Club Cherry lidmaatschap leden zal kosten. Om lid te worden van deze club dien je een abonnement aan te gaan. De kosten hiervoor zijn USD 17,99 per maand. Jij bepaald als lid zelf hoe lang je gebruik wil maken van de diensten van deze VIP-club. Mocht je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer willen maken van de diensten van de site, dan kun je je gerust op elk moment van de dag afmelden bij Club Cherry. 

Meer weten over tokens? Lees: Cherry TV tokens, alles wat je moet weten

Wat heeft Cherry.tv nog meer te bieden? 

Voor personen die geen lid willen worden van Club Cherry heeft deze site uiteraard andere opties. Je kunt genieten van gratis cam shows, Privé Shows, groep shows en spionage shows. 

Gratis shows

De gratis shows zijn het populairst op Cherry.tv. Deze cam shows kun je geheel gratis bekijken zonder daar iets voor te hoeven betalen. Tijdens deze shows worden gebruikers aangespoord om tips en virtuele geschenken te sturen naar modellen. Dit doen de leden om de modellen te laten weten dat ze hebben genoten van hun cam show en als blijk van waardering voor het harde werk welke zijn verzetten. Om te kunnen genieten van cam shows en om te kunnen communiceren met modellen en andere kijkers, heb je wel een Cherry.tv account nodig.  

Privé Shows

Naast de gratis shows kunnen gebruikers hun favoriete modellen ook vragen om ze te verwennen met een privéshow. Tijdens zo een privéshow doe je als gebruiker een meer intieme ervaring op met je favoriete model. Ze heeft dan alle aandacht voor jou en zal ingaan op al je speciale verzoekjes. Elke model bepaalt daarbij zelf hun prijs en de minimumtijd per show. Deze informatie zal voor aanvang van een privé sessie beschikbaar zijn. Als gebruiker weet je dus precies waar je aan toe bent je je bepaald verder zelf de hoogte van het bedrag, dat je aan zo een show kwijt bent. 

Group Shows

Op Cherry.tv kun je niet alleen genieten van spannende gratis shows en privé shows, maar ook samen met vrienden van hete group shows. Met maximaal zes vrienden, kennissen of gebruikers kun je dan lid worden van een privékamer met het model. Alle gebruikers in de Groepsshow kunnen communiceren met het model en worden per minuut in rekening gebracht. Om deel te nemen aan een groepsshow, dien je te klikken op het tabje "Join Group" linksonder in de kamer van het model. Behalve dat je met een selecte groep kunt genieten van de groepsshow, heeft zo een show ook het voordeel dat het goedkoper uitkomt voor deelnemers dan wanneer ze zouden kiezen voor een privéshow. 

Spionageshows

Spionage Shows bieden je als gebruiker de mogelijkheid om privé shows te bespieden. Je kunt dan de show tegen betaling bekijken, maar je kunt niet communiceren met modellen, die aan het optreden zijn. Om toegang te krijgen tot Spionage Shows, kun je het tabblad Spy Mode op de hoofdpagina openen en de kamer kiezen die je wilt bekijken.

Als Cherry.tv heb je dus verschillende opties tot je beschikking waar je gebruik van kunt maken bij een bezoekje aan deze site. Allereerst heb je de mogelijkheid om spannende cam shows te bekijken van modellen over de gehele wereld. Hiervoor hoef je geen cent te betalen. Je dient er wel rekening mee te houden, dat de gratis shows druk bezocht zijn. Ben je onder de indruk van het model, dan kun je haar tokens schenken of virtuele cadeautjes. Daarnaast kun je haar ook verzoeken om je te verwennen met een betaalde privéshow of je kunt een privéshow bespieden. Wil je de kosten een beetje drukken, maar toch in een privésfeer genieten van zo een show, dan kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan groep shows. Je kunt dan met een selecte groep deelnemers genieten van je favoriete model. 

Merk je dat je niet genoeg krijgt van de hete meiden op deze site en maak je er een gewoonte van om de site dagelijks te bezoeken? Dan kun je als loyale Cherry.tv ook ervoor kiezen om je te abonneren voor Club Cherry. Je krijgt dan als lid van deze club een speciale VIP- behandeling en je zult vooral opvallen bij de modellen op deze site. Genoeg reden dus om vandaag nog een bezoekje te brengen aan de site en de verschillende opties uit te proberen. 

Nu gratis seks cams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden